Ett par glada män ser på bio. Fotograf: Mostphotos
Entré till Filmstaden Västerås. Pressbild

Sjunk ner i biofåtöljen

I dagens samhälle har vi i princip ett obegränsat utbud av både TV-program och film när som helst vi önskar – dygnet runt. Detta innebär i sin tur att biograferna spelar en helt annan roll än tidigare. Dock är det nog fortfarande många som väljer att gå på bio på sin första dejt. Och visst är det något speciellt med att kliva in i en mörk biosalong, sjunka ner i en skön fåtölj och lyssna på häftiga ljudeffekter. Vi vill inte vara utan våra biografer!

Filmstaden

Entrén till Elektra Bio. Foto: Pressbild

Alternativ filmvisning

Det är dock inte alltid den stora biografen med de senaste filmerna som lockar mest. Ibland kan även den lilla mysiga biografen med det specifika och alternativa filmutbudet vara nog så spännande. I Västerås erbjuds båda alternativen när du vill slappna av framför bioduken.

Elektra bio

Entrén till Elektra Bio. Foto: Pressbild

Elektra Bio

Elektra Bio är en mångkulturell mötesplats för film och samtal med ett... (Läs mer) brett utbud av filmer från hela världen. Här visas huvudsakligen Västeråspremiärer, men även andra filmer i speciella sammanhang. Dessutom arrangeras regissörsbesök, seminarier och filmpedagogisk verksamhet.


Sintervägen 6, 721 30 Västerås
021-12 30 60

Entré till Filmstaden i Västerås. Fotograf: Pressbild

Filmstaden

Ett biobesök är populärt och i Västerås visas det mesta som går upp på... (Läs mer) bio i Sverige – alltifrån de stora Hollywoodfilmerna till smalare film från hela världen. Som det naturliga navet i Kvarteret Kol hittar du Filmstaden. Sveriges första helt digitaliserade biograf med kafé, bar och åtta salonger.


Smedjegatan 3, 722 13 Västerås
08-562 600 00

Du kanske också gillar: