Ett par på Hotell Utter Inn på Mälaren i Västerås. Fotograf: Pia Nordlander
Hotell Utter in på Mälaren i Västerås. Fotograf: Leon Grimaldi

Den lilla röda stugan på Mälaren

Utter Inn är ett undervattenshotell som ligger mitt ute i Västeråsfjärden ca 1 km från fastlandet. Den lilla röda stugan ligger på en flytbrygga i Mälaren så du har tillgång till att bada och sola och njuta av solnedgången innan det är dags att sova. Du sover tre meter under vattenytan med panoramafönster mot alla väderstreck. Se hur fiskarna simmar intill dig. Hotellet har plats för 2 personer och är en perfekt present att ge bort i bröllopspresent eller kanske i födelsedagspresent.

Unusual Hotels Of The World

Undervattenshotellet är ett av Västmanlands tre bokningsbara hotell som finns med på listan ”Unusual Hotels Of The World”. Ett bokningstips för dig som vill sätta upp något häftigt och annorlunda på din ”bucket list”.

Mer information:

Unusual Hotels Of The World

Ett hus som ligger flytandes i mälaren

Hotell Utter Inn

Hotell Utter Inn är ett av konstnären Mikael Genbergs projekt. Från Östra... (Läs mer) hamnen i Västerås går båten som tar er ut till hotellet i Västerås skärgård. På flytbryggan finns möjlighet till sol och bad eller ta en tur med kanoten till någon av de närbelägna öarna. I rummet ovanför vattenytan finns kokplatta, servis samt dunk med färskvatten.


Västeråsfjärden, Västerås

Du kanske också gillar: