Padelarenan på Fröksåker. Fotograf: Pressbild Jacob Sjöman
Vy från ovan på tjej som spelar padel. Pressbild.

Dubbelbanor, singelbanor, inomhus eller utomhus

I Västerås har du alla möjligheter att njuta av padel, Sveriges snabbast växande sport. Centrala arenor på bekväma avstånd eller utomhusbanor omgivna av grönska med Mälaren runt hörnet. Här finns något för alla!

Att bo på hotell i toppklass som erbjuder fantastisk mat, avkopplande spa och annan lyx gör det hela till en perfekt upplevelse.

Kom och spela padel i vackra Västerås!

Bowlingbana med käglor och bowlingklot på Bellevue. Foto: Pressbild

Bellevuestadion idrottsanläggning

Bellevuestadion erbjuder många olika aktiviteter för den sportintresserade,... (Läs mer) som padel (både inne och ute), squash, bowling, tennis och badminton. Det finns ett flertal bowling- och badmintonbanor samt bordtennis och mycket mer. På fredag och lördagskvällarna erbjuds det discobowling med musik och blinkande lampor.


Slånbärsgatan 2, 722 23 Västerås
021 - 15 63 50

Vybild över padelbanor på Bäckby park Padel. pressbild

Bäckby Park Padel

Den mindre och familjära Padelanläggningen. På Bäckby Park Padel finns 4... (Läs mer) Panorama banor inomhus. Svarta Carbonburar med grönt WPT gräs (ej synlig sand). Takhängd belysning för att undvika att bli bländad. Air Condition i hallen som ger behagligt spelklimat. 9 meters takhöjd, låg ljudnivå, omklädningsrum, fri Parkering och gratis Kaffe.


Fallhammargatan 1D, 721 33 Västerås

Två killar i en spännande padelmatch. Pressbild

Every Padel Kopparlunden

Every Padel Kopparlunden kan stoltsera med att vara den mest centralt belägna... (Läs mer) padelarenan i hela Västerås. Här finns 7 dubbelbanor och 2 singelbanor, generösa öppettider, omklädningsrum med bastu och gratis parkering.


Pressverksgatan 4, 72130 Västerås

Bollar på en padelplan. Foto: mostphotos

Frösåker G&CC Padel

På Frösåker G&CC Padel spelar du under bar himmel på någon av deras... (Läs mer) två utomhusbanor. Rack och bollar finns att hyra resp. köpa i restaurangen. I klubbhuset finns omklädningsrum med dusch och bastu att nyttja. På området finns både restaurang och boende.


Frösåker Gård, 725 97 Västerås
021-30 96 00

Padelplan i kvällsbelysning. Pressbild

Fullerö Golf & Padel

Sommartid har Fullerö Golfklubb två utomhusbanor i härlig naturskön miljö.... (Läs mer) Hyr rack och köp bollar i klubbhuset.


Jotsberga, 725 91 Västerås
021-502 62

Personer som spelar padeltennis utomhus. Pressbild

Orresta GK Padel

På Orresta Golfklubb kan du spela padel utomhus i fin miljö. Bollar och rack... (Läs mer) finns att hyra i shop och restaurang. Bastu och omklädningsrum finns tillgängligt.


Björksta Orresta Gård, 72596 Västerås
0171-44 32 12

Skultuna Utomhuspadel

I Skultuna finns kommunens enda padelbana. Det är en utebana som ligger precis... (Läs mer) bredvid Skultunabadet, till höger om entrén.


Vallonvägen 8, 730 50 Skultuna

Padelrack. Foto: Mostphotos

Västerås padel arena – Hälla

Västerås padel arena är en av Västerås första arenor och har banor i... (Läs mer) World Padel Tour-format. Arenan har 6 banor med mondogräs och 11,5 i takhöjd. Här finner du även en stor padelbutik. Rack finns att hyra och bollar att köpa även när inte butiken är bemannad.


Stockholmsvägen 136, 721 32 Västerås
021-471 21 00

Låt oss inspirera till din padelupplevelse